Geboorteposters, magische decoratie voor thuis!

De stand van de maan op de dag, tijd en plaats van de geboorte zegt wat over jouw kindje. Net als dat de stand van de sterren wat zeggen over het sterrenbeeld, zegt ook de stand van de maan wat over het karakter en de interesses. Tijdens een maancyclus doorloopt de maan acht verschillende maanfasen: nieuwe maan, wassende maan, eerste kwartier, springende maan, volle maan, afnemende maan, laatste kwartier en asgrauwe maan.

Geboortedatum en de betekenis

Het leren van de maanpersoonlijkheid kan veel inzicht geven in de kenmerkende eigenschappen. Door deze kennis kun je jouw kindje beter begrijpen en kom je erachter wat de wat ‘zwakke’ kanten kunnen zijn maar vooral welke krachtige eigenschappen hij of zij bezit. Hierdoor ben je beter in staat om jouw kindje het volste licht laten schijnen.

Als je echt verdieping wilt in de geboortehoroscoop dan kun je deze laten berekenen bij een astroloog. Een geboortehoroscoop is vele malen uitgebreider dan alleen het sterrenbeeld of de maanstand. Het is zo mooi en inzichtelijk om je hierover in te lezen en zo de opvoeding van jouw kindje beter te begeleiden.

De dag van de geboorte van jouw kindje, waarschijnlijk de meest bijzondere dag van de ouders hun leven, kun je tastbaar maken door de geboortemaan met een mooie lijst op een bijzonder plekje in jouw huis te hangen. Zo wordt je telkens herinnerd aan deze speciale dag. Of de kinderen nu al uit huis zijn of niet, de maanstand geboorteposters blijft altijd een mooi aandenken van jouw kinderen in huis. Het is niet alleen wat subtieler dan foto’s en ook meteen een magische decoratie. 

Maanstand geboortelijst

Bij Lunae Novae kun je prachtige gouden maanstand geboorteposter ook in jouw huis een bijzonder plekje geven. De geboortemaan wordt handgemaakt met zelfgemaakte gouden aquarelverf en verguld met écht bladgoud zodat het letterlijk een schitterend item wordt wat iedere keer weer je hart verlicht. Ook krijg je er een persoonlijk kaartje bij met de eigenschappen van jouw kindje en het wordt sierlijk en met aandacht ingepakt met droogbloemen.

Je kunt dit jezelf cadeau doen of het is een prachtig kraamcadeau. Maar ook op moederdag of vaderdag doen de cadeau’s het erg goed. De posters zijn tijdloos en zijn dus altijd leuk om te krijgen of te geven aan vrienden of familie.

Vergeet vooral ook niet te kijken naar de geboorteposters met sterrenbeeld van Lunae Novae. Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden. Uiteraard krijg je ook hierbij een mooi kaartje met de krachtige kenmerken van het sterrenbeeld.

Persoonlijker en unieker ga je het niet krijgen!