Over mij

Een aantal jaar terug ben ik begonnen met mij te verdiepen in spiritualiteit. Veel boeken gelezen, cursussen gedaan en september 2021 op retraite geweest in Zuid Frankrijk. Ik kwam steeds dichter bij mezelf en ontdekte stukje bij beetje steeds meer mijn persoonlijke waarden in het leven. Of beter gezegd kon ik deze steeds minder ontkennen.

Ik werkte in Castricum (tevens mijn woonplaats) en had eigenlijk een hele leuke veelzijdige baan bij een Assurantiekantoor waar ik mijn eigen functie had als particulier contactpersoon. Gaandeweg veranderde de dynamiek van het kleinschalige kantoor maar vooral ik veranderde. Steeds meer besefte ik dat ik in een keurslijf zat en dat dat eigenlijk iets is waar ik van nature niet in pas. Het leven op kantoor en zeker hier vlakbij de randstad voelde niet meer als een plek waar ik gelukkig ging worden.

Het plan ontstond om wat voor mijzelf te beginnen, zodat ik de vrijheid had om mijn leven in te vullen zoals ik die wil invullen. Mijn vriend heeft een eigen bedrijf in de online marketing en samen kwamen wij op het idee dat een eigen webshop zou voor mij alle boxjes zou afvinken. Vanaf jongs af aan ben ik altijd creatief geweest, al was ik dit op gegeven moment totaal vergeten…

Toen ik dit stuk weer oppakte door te starten met de spirituele ontwerpen merkte ik dat ik weer helemaal opbloeide, de tijd vergat tijdens het hobbyen en het vooral niet voelde als iets wat ‘moet’. Daarnaast geeft het mij een rijk en voldaan gevoel om met mijn werk iets van verlichting zou kunnen geven voor iemand, iets wat er toe doet en iemand zijn of haar wereld mooier kan maken.

Na heel wat nieuwe ideeën, uitprobeersels, vallen, opstaan en weer helemaal opnieuw beginnen ben ik tot deze eindproducten gekomen. Uiteraard zal ik nog veel meer uit gaan breiden en laat ik me vooral leiden door alles wat op mijn pad komt.

Ik vind het fantastisch om met mijn intentie iets moois voor iemand te maken die hier de waarde van inziet. Dat is uiteindelijk mijn doel. Dat jullie een ontwerp kopen of geven wat iets symboliseert en elke keer een mooi gevoel of emotie kan opwekken. Maar vooral een decoratie op een plek in huis waar je telkens kracht uit kan halen.

Ik hoop dus ook dat iedereen die een item koopt, geeft of ontvangt de liefde voelt die er in is gestopt!

Heel veel liefs,
Romy Quax